ΤΕΝΤΕΣ ΑΡΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

Οι Τέντες Αρκά βρίσκονται κοντά σας με κατάστημα και στη Μύκονο.

Παρέχουν υπηρεσίες σκίασης με τέντες, πέργκολες, ομπρέλες.

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο τουριστικά νησιά της Ελλάδας και έχει αποτυπωθεί στο μυαλό όλων ως νησί των ανέμων.

Με τον λαμπερό ήλιο που λούζει το νησί όλες τις μέρες του χρόνου οι απαιτήσεις για μία αξιόπιστη λύση για τη σκίαση κατοικιών, ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης είναι αυξημένες.

Τέντες Αρκάς – όνομα έμπνευσης και καταγωγής από τα βουνά της ορεινής Αρκαδίας. Εκεί που ο ήλιος ανατέλλει ψηλά, που ο αέρας μαστιγώνει τα δέντρα με το σφύριγμά του και οι ανάγκες των ανθρώπων γίνονται μεγαλύτερες. Κάπως έτσι κι εμείς οραματιστήκαμε την εταιρία μας, με τη δεκαπενταετή (15ετή) πείρα μας στο χώρο των ειδών σκίασης και την άμεση εξυπηρέτηση στην κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη. Πλέον, τα μέσα σκίασης θεωρούνται υψηλής τεχνολογίας κατασκευές, απαραίτητες να προσφέρουν προστασία, καλαισθησία και ξεκούραση στον προσωπικό σας χώρο. Η ιδέα ήταν δική μας. Εσείς απλώς πάρτε την απόφαση.

Οι τέντες είναι κατασκευές που προσφέρουν προστασία απο την ηλιακή ακτινοβολία UV, αλλά και από τη βροχή,τους ρύπους και τις σκονες. Αποτελείται από ειδικό πανί μαζί με έναν ειδικό μηχανισμό για να ανοίγει και να κλείνει.Συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική,με υλικά άριστης ποιότητας για να έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Διάλεξε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από τέντες, εκείνη που πραγματικά ταιριάζει στις προτιμήσεις και στα γούστα σου! Με λίγα μόνο κλικ δες δεκάδες τέντες κορυφαίας κατασκευής και διαμόρφωσε τον χώρο σου όπως τον έχεις φανταστεί!

Μύκονος

Άνω Μερά

Γλυφάδα

Τηλ: 2289072544

Κιν: 6979699015

E-mail: info@tentesarkas.gr

Δείγματα δουλειάς μας