Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία μας βρίσκεται στην Αθήνα και το όνομα της είναι εμπνευσμένο από την καταγωγή μας,την Ορεινή Αρκαδία και την υπέροχη φύση που την πλαισιώνει. Εκεί που ο ήλιος ανατέλλει ψηλά, που ο αέρας μαστιγώνει τα δέντρα με το σφύριγμά του και οι ανάγκες των ανθρώπων γίνονται μεγαλύτερες. Εκεί γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία της. Κάπως έτσι κι εμείς οραματιστήκαμε την εταιρία μας, με τη δεκαπενταετή (15ετή) πείρα μας στο χώρο των ειδών σκίασης και την άμεση εξυπηρέτηση στην κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη.

Η πολυετής πείρα μας στον τομέα της σκίασης και των κατασκευών που σχετίζονται με αυτή, σας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα, την ταχύτητα και την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης της κατασκευής που θα επιλέξετε.

Βελτιώστε τους χώρους σας μοναδικά με σημασία στη λεπτομέρεια, την καλαισθησία και την αξιοπιστία για το αποτέλεσμα.Αφήστε μας να σας προτείνουμε πρακτικές και σύγχρονες λύσεις που θα σας εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητα σας.Με ένα εύρος προτάσεων που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Εκτός από τις βασικές κατασκευές σκίασης όπως είναι οι τέντες, οι πέργκολες , οι ομπρέλες κ.α. η εταιρία αναλαμβάνει επίσης και ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια κατοικιών,ξενοδοχείων και άλλων χώρων μαζικής εστίασης.

Οι τέντες είναι κατασκευές που προσφέρουν προστασία απο την ηλιακή ακτινοβολία UV, αλλά και από τη βροχή,τους ρύπους και τις σκονες. Αποτελείται από ειδικό πανί μαζί με έναν ειδικό μηχανισμό για να ανοίγει και να κλείνει.Συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική,με υλικά άριστης ποιότητας για να έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
Διαλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από τέντες, εκείνη που πραγματικά ταιριάζει στις προτιμήσεις και στα γούστα σας! Με λίγα μόνο κλικ δείτε δεκάδες τέντες κορυφαίας κατασκευής και διαμορφώστε τον χώρο σας όπως τον έχετε φανταστεί!